amandaulrika

Att blicka tillbaka

Juni 2014 / Augusti 2015

Augusti 2016 / September 2017

Jag är en sådan person som gillar att blicka tillbaka i form av bilder, texter och händelser. Jag satt ofta när jag bodde ensam och tittade igenom min externa hårddisk med bilder från i princip hela mitt liv, åtminstone sedan jag fick min första mobil som hade kamera och första digitalkameran jag fick i födelsedagspresent från morfar när jag gick i 3:an. Jag reflekterar gärna över hur jag som person har förändrats och vuxit, över de stadier jag gått igenom. Jag kan så tydligt se på bilder såhär i efterhand hur dåligt jag mått i vissa stunder men inte upplevt det där och då. Jag har på allvar inte varit 100% lycklig, varit tillfreds med livet och mig själv fören nu. Ovan är fyra bilder från ungefär samma tidsperiod under fyra års tid. 2014 tog jag studenten, var trasig inifrån och ut utan att inse det själv fören i efterhand. 2015 började min resa mot ett lyckligare jag på riktigt när jag tog steget för att flytta och studera. 2016 träffade jag Philip som tog mitt liv till en helt ny nivå. Sedan har vi 2017, en bild från imorse, och jag mår så fantastiskt bra!

Den slutsats jag kort kan dra av detta är att flytta ifrån Älmhult till Borås var det bästa beslut jag någonsin tagit. Det var det steget som jag behövde för att hitta mig själv och finna ett lugn. Under min VFU-period i våras beskrev min handledare mig som tryggheten själv, att jag är så trygg och lugn i mig själv. Det var för mig en bekräftelse för hur långt jag kommit ifrån tonårens snurr och ovetande!
När jag blott 19 år gammal packade bilen full och flyttade in på 20kvm kunde jag inte ana vart det skulle leda. Att vägvalet jag gjorde genom att tacka ja till antagningen i Borås, en stad jag inte satt foten i utöver en E.M.D. konsert på Media Markt i 14 års åldern, skulle leda till att jag två år senare är komplett. Komplett med ett fantastiskt hem, en sambo jag inte vill leva en dag utan, vänner och familj jag är tacksam över och en utbildning som snart är i mål.
Det är så häftigt, jag tog lite omvägar som gav mig livserfarenhet för att ta mig hit bara!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas